Reclame Ontwerp

Breng de boodschap over met een uniek ontwerp. Ongeacht het medium zorgen wij ervoor dat jouw merk de aandacht trekt.

Hoe goed je bedoelingen als onderneming ook zijn. Vaak staat de consument niet op je te wachten. Klop je aan de deur dan wordt er aarzelend geopend. De reden daarvoor is begrijpelijk. Zelf ga je ook niet met ieder persoon in gesprek. Laat staan met een onbekende. Aan jou als bedrijf om aan te tonen dat je het waard bent.

Reclame ontwerp is het communiceren van je toegevoegde waarde. Het is een openingszin waarmee je de interesse wekt en aanzet tot een dialoog. Je doelgroep kijkt daarbij enerzijds naar je expertise en anderzijds naar je gunfactor. Ze stellen daarbij dezelfde vragen als wanneer jij op zoek bent naar een product of dienst…

Posters & Advertenties

Flyers, folders en meer

Bij Bold in Media kun je promotiemateriaal individueel of in een voordelig pakket laten ontwerpen. Standaard ontvang je bij drukwerk ook een digitale versie die je kunt inzetten voor je online communicatie.

Multimedia & Webdesign

Ook voor de ontwikkeling van je online communicatie kun je bij ons terecht. Of je nu opzoek bent naar een ontwerp voor een online advertentie of een totaal presentatie middels een landingspage.

Vorige slide
Volgende slide

Onze Werkwijze

Iedere start begint met een kennismaking, zodat je ons leert kennen en wij jou. We bepalen het doel van het project en brengen jouw wensen en bedrijfsactiviteiten in kaart.

Op basis van je wensen gaan we aan de slag. We houden oa. rekening met:

  • Communicatieboodschap
  • Call to Action 
  • Doelgroep & locatie
  • Huisstijl en merkbeleving

Middels concept presentaties kun je correcties en feedback doorgeven. Met jouw feedback bouwen we naar het eindresultaat toe. Totdat je helemaal tevreden bent.

Je ontvangt het eindontwerp in diverse PDF formaten. Een digitale versie geschikt voor vertoning op het web en één om af te laten drukken. Tevens kunnen we het ontwerp voor je aanpassen voor gebruik op social media. 

Voorafgaand aan het project ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Facturering vindt meestal plaats tijdens de oplevering van het project. Indien een project meerdere diensten omvat ontvang je tussentijds een deelfactuur.

Ontwerp aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je binnen twee werkdagen een vrijblijvend voorstel.

Vragen?

Wil je graag meer weten wat er mogelijk is? We helpen je graag op weg. We zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 18.00.

Bel of stuur een appje

06 254 827 78

Of mail naar

info@boldinmedia.nl