Huisstijl Ontwerpen

Een professionele en herkenbare huisstijl. Op maat ontworpen en volledig afgestemd op jouw bedrijfsvisie, stijl en wensen. 

Huisstijl Ontwerpen

Een professionele en herkenbare huisstijl. Op maat ontworpen en volledig afgestemd op jouw bedrijfsvisie, stijl en wensen. 

Veel starters kunnen niet wachten om te beginnen. Na alle voorbereiding wil je aan de slag! Een huisstijl kan dan al snel gezien worden als een taak dat snel afgevinkt moet worden. En dat is zonde. Want net als bij de bouw van een huis. Als het er eenmaal staat, kijk je er nog wel wat jaren tegenaan.

Een huisstijl weerspiegelt in het kort de kernwaardes van je bedrijf. Het vormt de basis voor al je toekomstige marketinguitingen. De huisstijl bepaalt de kleur, vorm en algemene uitstraling van je onderneming. Een goede, maar ook blijvende indruk is daarom belangrijk.

Logo Ontwerp

Logo en huisstijl -Friesland Vitaal

Een logo kan in diverse stijlen worden vormgeven. Kies je voor een volledig typografisch logo? Of één met een illustratie in of erbij verwerkt? De illustratie kan een letterlijke of abstracte interpretatie van je bedrijfsactiviteiten zijn. Welk type je ook kiest het belangrijkste is dat het jouw bedrijf goed vertegenwoordigt.

Aan de hand van jouw wensen presenteren we minimaal 3 logo concepten. En werken we met jouw feedback naar het eindresultaat. Tot je helemaal tevreden bent. Op het begin omschrijf je jouw bedrijf nog met woorden en aan het eind zie je het terug!

Visitekaartje

Visitekaartjes zijn één van de leukste opdrachten om te doen. Het is een product die je meestal zelf overhandigd en waarbij je meteen de reactie ziet. Een goed ontwerp maakt meteen indruk.

Tegenwoordig zijn de druktechnieken voor visitekaartjes ontzettend divers met bijzondere afwerkingen en veredelingen. We helpen je hierin graag een keuze te maken.

Ontwerp Briefpapier

Briefpapier & Enveloppe

Communiceer je zakelijk dan geeft briefpapier je bedrijf een professionele aanblik. Bij het ontwerp ontvang je van ons naast een afdrukbare versie, ook een digitale versie die je kunt gebruiken voor je online facturaties. Deze importeer je gemakkelijk in je boekhoudprogramma of tekstverwerker.

Onze Werkwijze

Iedere start begint met een kennismaking, zodat je ons leert kennen en wij jou. We bepalen het doel van het project en brengen jouw wensen en bedrijfsactiviteiten in kaart. Zodat we een fundering hebben waarop we je huisstijl kunnen bouwen.

Tijdens de ontwerpfase gaan we opzoek naar kleurcombinaties en stijlen die je aanspreken en passen bij je bedrijfsidentiteit. Aan de hand van je wensen presenteren we 3 unieke logo concepten. Hierop kun je correcties doorgeven en diverse varianten op aanvragen. Totdat je helemaal tevreden bent.

Je ontvangt het ontwerp in de meeste voorkomende en gebruikte bestandsformaten geschikt voor vertoning op het web en om af te laten drukken. 

Indien van toepassing gaan we daarna aan de slag met jouw visitekaartje, briefpapier en enveloppe. 

Voorafgaand aan het project ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Facturering vindt meestal plaats tijdens de oplevering van het project. Indien het project meerdere diensten omvat (bijvoorbeeld huisstijl en webdesign) ontvang je een deelfactuur alvorens er gestart wordt met het volgende onderdeel.

Ontwerp aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je binnen twee werkdagen een vrijblijvend voorstel.

Vragen?

Wil je graag meer weten wat er mogelijk is? We helpen je graag op weg. We zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 18.00.

Bel of stuur een appje

06 254 827 78

Of mail naar

info@boldinmedia.nl