Werkwijze

Bold in Media is een jong en enthousiast reclamebureau opgericht door Duco Heim. Ontstaan vanuit de behoefte om ontwerpen te realiseren met een sterke beleving in identiteit, sfeer, emotie en/of verhaal. Onze focus ligt op het realiseren van succesvolle communicatie zowel in ons ontwerp als in onze werkwijze.

Een kennismaking bij ons is altijd gratis en vrijblijvend. Weet je nog niet zo goed wie je doelgroep is, hoe je ze wilt bereiken of wat je onderscheidend vermogen is? Hier helpen we je juist graag mee!

Video afspelen

Samenwerking

Het Noorden heeft veel te bieden. Daarom zoeken wij graag de samenwerking op met beroepsgenoten in het veld.

Ben je een upcoming of doorgewinterde fotograaf, video producer, copywriter, ontwerper of wellicht van een hele andere tak? Wellicht dat we onze krachten kunnen bundelen. Al is het om te sparren. Maar het kan ook zijn dat we voor een opdracht net op zoek zijn naar iemand met jouw talent.

Maak een afspraak

Liever online? Ook via videochat helpen we je graag verder.

Illustratie: Online Meeting © Bold in Media

Opdrachtgevers

In ons jonge bestaan hebben we inmiddels werk verricht voor het Startpunt Ondernemers, Friesland Vitaal, NOPdesign, FinancialCare4U, Hypnosepraktijk Rene Verkamman, Kiezel Weken Groningen, Flirt Groningen & Zwolle en meer.

Daarvoor heeft Duco als vormgever gewerkt bij ondere andere Empatec Grafisch en TIP Fryslân Sneek waar hij verantwoordelijk was voor het Zomerinfo Magazine en het Boot Holland magazine.

Contact

Wil je graag weten wat er mogelijk is? Neem gerust contact op of maak een afspraak.

Bold in Media

Reclamebureau Friesland
Communicatie, Grafisch Ontwerp & Webdesign

Adres Hegedyk 2, 8601ZR, Sneek
KvK. nummer 75511800

Bel of stuur een appje

06 254 827 78

Of mail naar

info@boldinmedia.nl