Verslag & Boekwerk

Een passende layout die uitnodigt tot lezen. Wij helpen je graag met het ontwerp van je bedrijfsplan, proefschrift, nieuwsbrief, tijdschrift en meer.

Sla je een magazine open dan begin je meestal niet meteen met het het eerste artikel. Je wilt eerst weten of een thema je wel aanspreekt. Dus start je met het lezen van een opmerkelijke titel, een bijzondere quote of verplaats je jouw aandacht op een sfeervolle illustratie. Via diverse elementen nodigt een prettige layout uit tot lezen.

Bij Bold in Media helpen we je graag met het vormgeven van oa. brochures, magazines of rapportage. Dit doen we met de nodige creativiteit, kennis en ervaring. Maar vooral ook interesse. Niet alleen omdat we zodoende met een nieuw onderwerp in aanraking komen, maar ook omdat we het opdelen van teksten werkelijk interessant vinden.

Magazines

De vormgeving van een tijdschrift is deels bepalend voor het succes. De vormgeving moet uitnodigen tot lezen en ieder onderwerp effectief kunnen introduceren. Daarin moet er een juiste balans zijn tussen tekst en beeld. Bold in Media is gespecialiseerd in het vormgeven van diverse magazines en nieuwsbrieven. 

Bij de ontwikkeling van een magazine kunnen er verschillende partijen betrokken zijn. Indien er nog geen plan is stellen we voorafgaand eerst de organisatie en de planning vast. Samen met jou of in teamverband zorgen we ervoor dat jouw verhaal in beeld en woord tot zijn recht komt bij de juiste lezer. Neem contact op voor meer informatie of lees onze cases.

Brochures

Ben je opzoek naar een layout waarin informatie overzichtelijk wordt gepresenteerd? Of ben je opzoek naar een beeld die net zo dynamisch en inspirerend is als je boodschap?

Samen met jou bepalen we de juiste uitstraling en samenstelling. En zorgen we ervoor dat je project correct wordt aangeleverd bij de drukker of voor het web wordt geoptimaliseerd.

Zakelijk Verslag

Je kunt bij ons ook terecht voor de opmaak van je ondernemingsplan, proefschrift en zakelijke documentatie. Of je nu opzoek bent naar de perfecte omslag of de gehele layout.

Tevens kunnen we de opmaak van je plan vertalen naar een digitale presentatie zoals PowerPoint, Google Slides of Stacks.

Onze Werkwijze

Iedere start begint met een kennismaking, zodat je ons leert kennen en wij jou. We bepalen het doel van het project en brengen jouw wensen in kaart. 

Afhankelijk van de grootte van het project bepalen we gezamenlijk de organisatie, structuur en de planning. 

Tijdens de ontwerpfase gaan we opzoek naar stijlen die je aanspreken en passen bij je (bedrijfs)identiteit.

De opmaak van een bedrijfsplan of tijdschrift is een process dat in meerdere fases gebeurt. Periodiek worden hoofdstukken en thema’s verstuurd voor correcties en feedback. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van je project.

Je ontvangt het eindontwerp in diverse PDF formaten. Een digitale versie geschikt voor vertoning op het web en één om af te laten drukken. Wij kunnen je tevens helpen met het aanleveren van je ontwerp bij de drukkerij. 

Kosten zijn afhankelijk van het medium, de hoeveelheid pagina’s en je eigen wensen. Maak gerust een afspraak bij vragen of voor meer informatie. Een adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

 

Ontwerp aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je binnen twee werkdagen een vrijblijvend voorstel.

Vragen?

Wil je graag meer weten wat er mogelijk is? We helpen je graag op weg. We zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 18.00.

Bel of stuur een appje

06 254 827 78

Of mail naar

info@boldinmedia.nl