Webdesign

Het visitekaartje van je onderneming

Creëer een totaalbeleving van je merk met een professionele WordPress website die scoort in snelheid en gebruikerservaring. Houdt de aandacht van je bezoeker vast met een doordachte layout en prachtige illustraties. Geoptimaliseerd met adaptive design en zoekmachinevriendelijk, ontdek de mogelijkheid voor jou.

Stijl & Indeling

Vloeiende layout

Bij de vormgeving van de layout is de gebruikerservaring van je bezoeker prioriteit. Voorafgaand aan het ontwerp stellen we eerst het doel op. Wat wil je als organisatie uitstralen? Wie wil je bereiken en wat is je doel? Op basis van je bedrijfsprofiel creëren we een stijl die naadloos bij je bedrijf en doelgroep aansluit.

BRENG JE WERELD TOT LEVEN

Grafisch Ontwerp

Creëer een totaalbeleving van je merk en houdt de aandacht van je bezoeker vast. Versterk de kernboodschappen van je onderneming met opvallende illustraties, speelse animaties en professionele fotografie.

Bij webdesign zit de opmaak van materiaal die je aanlevert standaard inbegrepen. Tevens worden afbeeldingen en illustraties voor diverse schermen geoptimaliseerd, zodat je website zo geladen is!

Widgets & Toepassingen

Designelementen

Met het webdesign pakket van Bold in Media zijn de mogelijkheden voor je website eindeloos. Toon prachtige slideshows en portfolio galerijen, nieuwsoverzichten, prijstabellen, reviews en contact formulieren met spam preventie.

Web Optimalisatie

Perfect op ieder scherm

Adapative Design

Je website behoudt zijn stijl en snelheid ongeacht het apparaat en de beeldverhouding. Afbeeldingen worden aangepast in grootte voor diverse schermen, zodat je website ook via een mobiele verbinding snel laad.

Kies er tevens voor om bepaalde elementen als slideshows alleen te tonen op tablets en monitoren voor een optimale gebruikservaring op ieder scherm.

Google SEO

Zoekmachine optimalisatie

Door middel van unieke en relevante titels, beschrijvingen en zoektermen wordt jouw website sneller gevonden en geïndexeerd.

We geven advies en bieden eventueel ondersteuning in het schrijven van inhoudelijke en goed scorende teksten voor je doelgroep. Zodat je website zowel bij de doelgroep als in de resultaten van Google hoger scoort.

In secondes geladen

Website Optimalisatie

Een snel geladen website is niet alleen voor je bezoeker fijn, ook verbetert het je positie in de zoekresultaten. Met webdesign gebruiken we lichtgewichte plugins en optimaliseren we de inhoud van je website. 

Standaard inbegrepen:

Presentaties & Advies

Middels concept presentaties geef jij sturing aan het project en kun je feedback geven en advies inwinnen. Via korte lijnen in communicatie ben je altijd op de hoogte.

Briefing

In de briefing lees je de doelstelling, planning en je bedrijfsprofiel na. Deze kun je eventueel aanvullen. Zo ben je verzekerd dat beide partijen op één lijn staan.

Visionboard

Via het visionboard brengen we jouw stijl & voorkeuren in kaart. Zodat het ontwerp past bij je bedrijfsidentiteit.

Wordpress CMS

Wordpress is één van de meest gebruiksvriendelijke en populaire cms systemen. Met een open-source karakter wordt het voortdurend verder ontwikkeld en is het tevens zoekmachinevriendelijk.

Google Maps & Analytics

Indien je jou onderneming wilt aanmelden bij Google helpen we je met het oa. integreren van Google Maps en Analytics op je website.

Social Media Koppelingen

Toon je meest recente vlogs of deel nieuwswaardig berichten via social media toepassingen als Facebook, YouTube, LinkedIn en Twitter.

Gratis Onderhoud

Je website wordt 3 maanden gratis onderhouden. Wij zorgen ervoor dat je site wordt bijgewerkt met de meest recente en stabiele versies en plugins.

Volledige Toegang & Beheer

Na de oplevering van je website kun je ervoor kiezen om de website zelfstandig te onderhouden of middels een onderhoudsabonnement.

Basis Features

Bij webdesign wordt verstaan onder het aantal pagina’s de webpagina’s die wij voor jou indelen en vormgeven. Met het basis pakket van 7 pagina’s kunnen dat bijvoorbeeld zijn: de homepagina, nieuwsoverzicht, diensten, over ons, tarieven, werkwijze en contact.

Berichten of pagina’s die je zelf aanmaakt worden niet meegerekend. De layouts die we voor je creëren kun je tevens voor je website hergebruiken. Zo kun je na de oplevering gemakkelijk nieuwe pagina’s aanmaken en blijft de uitstraling van je website behouden.

Voor iedere website creëren we een unieke layout die volledig is afgestemd op je wensen en huisstijl. Middels de online Vision Board geef je gemakkelijk je visie aan ons door.

We houden je op de hoogte middels concept presentaties waarin jouw feedback de leidraad is. Wij zorgen ervoor dat je website het visitekaartje van je onderneming wordt.

Voor je website heb je keuze uit een groot aantal elementen zoals: diavoorstellingen, (portfolio) galerijen, (geanimeerde) titels, blog en nieuwsoverzichten, (restaurant)menu’s, prijstabellen en lijsten, (af)tellers, progressie bar, video & muziekspelers, google maps, aanbevelingen en (sterren)reviews, uitklapbare tekstboxen, nieuwsbrief inschrijvingen en nog veel meer.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de inhoud van je website op een prachtige wijze wordt gepresenteerd. Bijvoorbeeld door entree en bewegingseffecten, dynamische achtergronden, overgangen, lettertype gebruik en iconen. 

Toon je social media posts in een handig nieuwsoverzicht, galerij, diavoorstelling of feed en laat bezoekers je artikelen delen middels diverse interacties.

Met adaptive design wordt je website geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, tablets en desktop schermen. Je website wordt niet alleen aanpast aan de beeldverhouding van het scherm waarop wordt gekeken. Ook kunnen elementen zoals slideshows en video’s op basis van het apparaat worden in of uitgeschakeld. Zo blijft de gebruikerservaring en snelheid van je website ongeacht het scherm perfect.

We zorg ervoor dat je website zoekmachinevriendelijk is ingesteld, zodat deze beter wordt geïndexeerd. Dit doen we onder andere door:

  • Zoekmachinevriendelijke URL’s
  • Logische (menu) structuur van je website
  • Beeldmateriaal in de juiste resoluties weer te geven
  • Relevante website titels en omschrijving
  • Optimaliseren voor snelheid en gebruik


Indien je jouw onderneming wilt aanmelden bij Google helpen we je met het integreren van Google Mijn Bedrijf & Maps.

Wil je daarnaast ook je positie in de zoekresultaten verbeteren dan gaan we aan de slag met SEO (Search Engine Optimization). We adviseren wat je zowel zelf kunt ondernemen en wat wij eventueel voor je kunnen betekenen. Zie hiervoor SEO On Page en SEO landingspagina.

Een snel geladen website is niet alleen voor je bezoeker fijn, ook verbetert het je positie in de zoekresultaten. Met webdesign gebruiken we lichtgewichte plugins en optimaliseren we de inhoud van je website.

Het ontwikkelen van een website is een process dat in meerdere fases en stappen gebeurt. We werken daarom ook niet met een maximaal aantal correctierondes. Kleine aanpassingen zullen we altijd kosteloos doorvoeren.

Alleen bij correcties die afwijken van de originele opdracht of dusdanig tijdsintensief zijn is er sprake van meerwerk. Indien van toepassing wordt je hierover vooraf geïnformeerd. Pas bij akkoord zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd en gefactureerd.

Je website wordt drie maanden gratis voorzien van de laatste updates. Na deze periode kun je ervoor kiezen om de website zelfstandig te onderhouden of middels een onderhoudsabonnement. Hiermee voorzien we jouw website maandelijks van de laatste updates, controleren we de belangrijkste functies en maken we een back-up van je website.

Voor webdesign maken we gebruik van Elementor Pro. Dit is een page builder die veel functionaliteiten biedt en continu wordt doorontwikkeld. Daardoor werken alle toepassingen zoals sliders, galerijen en formulieren consistent met elkaar. En is je website minder afhankelijk van plugins van verschillende ontwikkelaars.

Met Elementor Pro creëren we voor iedere website een unieke layout from scratch die volledig is afgestemd op je wensen en huisstijl. De layouts kun je naderhand tevens inzetten op de pagina’s die jezelf aanmaakt.

WordPress en Elementor Pro is de ideale combinatie voor het midden- en kleinbedrijf en perfect te combineren met een webshop. 

Webdesign aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je binnen twee werkdagen een vrijblijvend voorstel.

Vragen?

Wil je graag meer weten wat er mogelijk is? We helpen je graag op weg. We zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 18.00.

Bel of stuur een appje

06 254 827 78

Of mail naar

info@boldinmedia.nl