Economy for the Common Good – Ynova Innovation Company

Het leuke van het vormgeven van een rapportage is dat je met een geheel nieuw onderwerp in aanraking komt. Zo ook met het vormgeven van de Common Good Balans voor Ynova Innovation Company BV.

Met klimaatverandering wordt duurzaamheid een alsmaar urgenter onderwerp. Hoe kun je als bedrijf bijdragen aan een eerlijke toekomst met een minimale ecologische voetafdruk?

De Common Good Balans maakt zichtbaar hoe duurzaam een bedrijf of organisatie is en wat haar bijdrage aan de samenleving is. Onder begeleiding van Common Good Coach Jacqueline Hofstede onderzoek je jouw eigen bedrijfsvoering en evalueer je deze aan de hand van 4 universele waarden en hun invloed op 5 stakeholdergroepen.

Zo onderzoek je niet alleen hoe duurzaam je bedrijfsvoering is, maar ook of de producten en materialen die je gebruikt op een eerlijke en menswaardige manier zijn geproduceerd.

Daarbij biedt een common good balans ook voordelen voor je bedrijf: meer aantrekkelijk voor klanten, onderscheidend vermogen t.a.v. concurrentie, verbeterde profilering, coöperatie en toon je jouw voordelen voor de maatschappij.

Meer weten? Neem dan contact op met Jacqueline Hofstede via LinkedIn

Ynova Innovation Company BV: meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van Lean & Smart Transformatie, duurzaamheid en innovatie. Kijk voor meer informatie op www.ynova.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en tips voor je bedrijf

In ander nieuws